Als je een zakelijke shortlease hebt, dan weet je als geen ander hoe handig het is om altijd een auto tot je beschikking te hebben. Geen gedoe meer met het openbaar vervoer of het delen van een auto met collega's. Een leaseauto biedt veel voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Maar wat houdt het leven met een leaseauto eigenlijk precies in? In deze blog gaan we dieper in op alles wat je moet weten over het hebben van een leaseauto.

Wat is een leaseauto?

Een leaseauto is een auto die je voor een bepaalde periode huurt van een leasemaatschappij. Dit kan zowel voor zakelijke als particuliere doeleinden zijn. Bij een zakelijke shortlease wordt de auto voor een korte periode gehuurd, meestal tussen de 1 en 24 maanden. Dit is ideaal voor bedrijven die tijdelijk extra auto's nodig hebben, bijvoorbeeld voor nieuwe werknemers of projecten. Het grote voordeel van een leaseauto is dat je geen grote investering hoeft te doen en je alleen betaalt voor het gebruik van de auto. Daarnaast zijn de kosten voor onderhoud, verzekering en wegenbelasting vaak inbegrepen in het leasecontract.

Voordelen van een leaseauto

Een zakelijke shortlease van www.supershortlease.nl biedt vele voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. Zo hoef je geen grote investering te doen en heb je geen last van onverwachte kosten voor onderhoud en reparaties. Daarnaast is het mogelijk om regelmatig te wisselen van auto, zodat je altijd in een recent model rijdt. Ook is het mogelijk om een leaseauto volledig naar eigen wens samen te stellen, van merk en model tot aan kleur en opties. Bovendien is het rijden van een leaseauto vaak voordeliger dan het rijden van een eigen auto, omdat de kosten voor brandstof en verzekering vaak lager zijn.

Het leven met een leaseauto

Het hebben van een leaseauto brengt een bepaalde vrijheid met zich mee. Je hoeft niet meer afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer en kunt altijd op tijd op je bestemming zijn. Ook hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties, dit wordt allemaal geregeld door de leasemaatschappij. Daarnaast is het mogelijk om de leaseauto te gebruiken voor zowel zakelijke als privédoeleinden, afhankelijk van het leasecontract. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is tanken en genieten van het rijden in een comfortabele en representatieve auto.

Al met al biedt een zakelijke shortlease vele voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Het zorgt voor gemak, flexibiliteit en kostenbesparing. Het leven met een leaseauto is dan ook zeker de moeite waard. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een zakelijke shortlease? Neem dan eens een kijkje op onze website voor meer informatie en een overzicht van ons aanbod.