Ben je op zoek naar dubbele fietstassen voor dames? Daarin is heel veel keuze, dus het gaat je zeker lukken om mooie fietstassen te kopen die voldoen aan je eisen. Je kunt zowel online als in de winkel dubbele fietstassen vinden. Online heeft het voordeel dat je ze thuis kunt laten bezorgen en je heel veel fietstassen kunt bekijken om idee├źn op te doen. In de winkel kun je ze life zien en de kwaliteit beoordelen. Als ze naar je zin zijn, kun je ze gelijk in gebruik nemen. Bij de fietsenwinkel zullen ze ook bereid zijn ze even op je fiets vast te maken. Daar kunnen ze je ook prima informeren over de voor- en nadelen van de verschillende fietstassen.

 

Verschillende modellen

Er zijn dubbele fietstassen voor dames die er heel erg vrouwelijk uitzien. Andere fietstassen zijn meer uniseks en kunnen zowel door dames als heren gebruikt worden. Daarnaast zijn er naast de dubbele fietstassen voor de bagagedrager ook exemplaren bij die je bij bepaalde fietsen ook aan het voorwiel kunt plaatsen. Dit zijn sportieve modellen die niet geschikt zijn voor dagelijks gebruik, maar des te meer voor fietsvakanties. Deze fietstassen hebben vaak neutrale kleuren die zowel voor mannen als vrouwen geschikt zijn. Wil je een vrouwelijke fietstas? Dan kom je uit bij geweldige exemplaren waar je blij van wordt. Je kunt dan denken aan dubbele fietstassen met bijvoorbeeld koeien of paarden, poezen of honden, maar ook met bijvoorbeeld Hollandse tulpen of het teken van Amsterdam met de Friese vlag. Daarnaast zijn ze in vrolijke kleuren verkrijgbaar of met grappige motieven of stippen. Wil je de dubbele fietstas met de magnolia erop kopen die in verschillende fraaie kleuren verkrijgbaar is? Dan kun je een bijpassende fietsbel en zadeldekje kopen. Deze mooie en degelijke fietstas voor dames is waterdicht en zowel voor de gewone fiets als de e-bike geschikt. Eventueel kun je er ook een voormand bij kopen. Dan rij je compleet in stijl. Wil je iets totaal anders? Dan kun je een dubbele fietstas met een fraai landschap of een effen vrolijke kleur kunnen overwegen.

 

Waar kun je verder op letten?

Wil je een lekker opvallende fietstas voor dames waar je met veel plezier naar kijkt of ga je voor een neutrale tas? Wil je een tas met een regenhoes of moet hij geschikt zijn voor een e-bike? Dat zijn allemaal punten waar je op kunt letten. Regenhoezen voor dubbele fietstassen zijn ook los verkrijgbaar. Voor veel fietstassen zijn die niet noodzakelijk, aangezien deze zelf regenbestendig zijn.